نرم افزار های کاربردی و ضروری در ویندوز

پس از نصب ویندوز چه نرم افزارهایی را نصب کنیم ؟

با سلام خدمت شما همراه عزیز کاریباما امیدوارم حالتون خوب باشه

معمولا مهمترین نکته پس از نصب ویندوز در سیستم ها دانلود نرم افزارهای کاربردی و ضروری مختص همان سیستم عامل است . هر فردی با توجه به نیازها و کاری که با سیستم دارد نرم افزار مورد نیازش را نصب می کند . ما در این مقاله  نرم افزارهای کاربردی و ضروری را برای شما تهیه کردیم .

۱)مرورگر اینترنت

قطعا اولین بخش موردنیاز برای همه ی سیستم ها دارا بودن از مرورگر خوب و امن است . بدون شک در صدر لیست باید از گوگل کروم یاد کرد. بسیاری از افراد به دلیل سرعت بالا و جستجوی سریع اولین اولویت خود را گوگل کروم قرار میدهند .

در جایگاه دوم میتوان موزیلا فایرفاکس را نام برد که تمامی ویژگی های مثبت کروم را داراست و علاوه بر آنها قابلیت مولتی تب است که امکان چندوظیفه ای را می دهد .

مرورگر مطرح بعدی اپرا است که سریع و رایگان است و روی اتصالات کند هم عملکرد خوبی دارد .

در نتیجه شما به عنوان مرورگر سریع و رایگان مطمئن میتوانید از گوگل کروم ، فایرفاکس و یا اپرا استفاده کنید .

۲) مجموعه آفیس

محصول پرفروش و محبوب کمپانی بزرگ مایکروسافت هم که جزو شناخته شده ترین و کاربردی ترین نرم افزار های موجود است . قطعا میتوان گفت که حضور این نرم افزار در هر سیستمی بسیار ضروری است . این مجموعه  شامل : WORD (مخصوص تایپ کردن ) ، POWER POINT (تولید محتوا برای ارائه ) ، EXCEL (طبقه بندی و دسته بندی اطلاعات با جدول و نمودار ) ، PUBLISHER ( تهیه بروشور ، کاتالوگ و پوستر) ، ACCESS ( ساماندهی و طبقه‌بندی اطلاعات بسیار حجیم و پیچیده) ، ONENOTE (دفترچه یادداشت الکترونیک) است .

منبع اطلاعات :  مایکروسافت

Useful and essential software in every system

 ۳) نرم افزار فشرده سازی فایل

بدون شک WinRAR بهترین و شناخته‌شده‌ترین نرم‌افزار فشرده‌سازی فایل است. این نرم‌افزار قادر به پشتیبانی از فرمت‌های متعدد فشرده‌سازی مثل CAB، RAR، TAT، UUE، ZIP و ACE است. WinRAR یکی از بهترین نرم‌افزارهای فشرده‌سازی برای ذخیره‌سازی منظم و آسان فایل و ارسال سریع از طریق ایمیل است.

 

۴) نرم افزار مدیریت دانلود

قطعا هر لیست نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر بدون حضور INTERNET DOWNLOAD MANAGER ناقص است . این نرم‌افزار بدون شک بهترین نرم‌افزار مدیریت دانلود ویندوز است که قادر به دانلود سریع فایل‌های حجیم است و از امکاناتی مثل قابلیت توقف یا ازسرگیری (resume) دانلود برخوردار است؛ بنابراین هر موقع بخواهید می‌توانید دانلودهای خود را از سر بگیرید.

۵) نرم افزار فایل های پی دی اف

امروزه برای دسترسی به فایل های یکپارچه متن از پی دی اف استفاده میشود . بهترین نرم‌افزارهای قرائت پی دی اف امکاناتی را برای خواندن کتاب، هایلایت کردن متن، نوشتن یادداشت و دیگر موارد ارائه می‌کنند. در صدر این لیست باید Adobe Reader را نام برد . که محصول کمپانی قدرتمند Adobe است و در زمینه برنامه های ادیت صوت، تصویر و متن بسیار عالی و قدرتمند کار می کند . 

Useful and essential software in every system

در جایگاه دوم نرم افزار پرطرفدار foxit reader قرار دارد .  در این نرم‌افزار می‌توانید تب‌ها و امکانات ویرایشی زیادی را پیدا کنید که شامل امکانات پیشرفته‌ای مثل نشانه‌گذاری متن، گزینه‌ی تایپ، امضای دیجیتالی، مدیریت مرور و فایل‌های پی‌دی‌اف مرتبط است.

۶) مدیا پلیر

در صدر این لیست میتوان از km player نام برد . رابط کاربری این نرم افزار بسیار ساده است . از ویژگی های  مثبت و بارز این نرم افزار میتوان به کنترل پیشرفته‌ی صفحه‌ی نمایش مثل شفافیت و نسبت تصویر، قابلیت تغییر اندازه‌ی تصویر، قابلیت تکرار یک قسمت یا عقب و جلو رفتن و کنترل حالت تکرار و همچنین جست‌وجو و یافتن زیرنویس‌های آنلاین، استفاده از چند زیرنویس و کنترل موقعیت و جهت‌گیری آن‌ها اشاره کرد.

نتیجه گیری :

ما در مقاله بالا سعی کردیم ضروری ترین و کاربردی ترین نرم افزارهای لازم و ضروری مخصوص سیستم عامل ویندوز را برای شما کاربران محترم نام ببریم . دانلود این نرم افزارها پس از نصب ویندوز برای شما میتواند خیلی مفید باشد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *